2011. május 28., szombat

szórakoztató kaland emeletes ágy:
Hello! A fiam most akar egy ifjúsági ágy. Ezért tulajdonképpen eladja szeretett kaland emeletes ágy. Ez - ha szükséges - a még nem 1 éves régi / új matracot hozzá (külön fizetendő 20 €). A méretei a matrac 90 x 190 A magassága az ágy 225 cm (legmagasabb pontja - felépítmény), a matrac cm magasságban körülbelül 135. Így a területen az ágy alatt használt is nagy az asztalra. Jelenleg a kanapén a barátok köztük, ugyanazt a szintén nagy, mint egy kanapé.

Ez a kanapé - kap extra jó nem foltok vagy hibák lehet értékesíteni kérésre (felár 100 €). Ő ágyon területe 160 x 200, és húzta az állam, ahogy a képeken, a tárolási egység. A párnák a színes kávé lenne természetesen tartoznak hozzá.

Az ágy jó használt állapotban. Gyermekek hogyan használják várj, van karcolások és horpadások, de minden szilárd fenyőfa, akkor távolítsa el őket elméletileg. De valójában nincs szükség. Fog, azonban már említettük. Hasonlóképpen, a lyukak a pályán, ami most üres, mert a férj feje stabil és átépítették kényelmesebb. Eredetileg épült hajtások bejelentkezik itt, de a fájdalmat, mezítláb során emelkedés.

A lécek, az egyes lécek voltak csavarva egy, lehetne csökkenteni a munkaerő-igényes. Ezért jobb lenne az ágyat szinte egy sort.

Során bomlás, mi szívesen segítünk. Vevői ott lesz, így ő lesz később újjáépítették.

Jelentés bármilyen kérdése van, kérjük e-mailben vagy telefonon.

Nem szállítás - csak Pickup a 56294 Münstermaifeld.
Ár: 119 EUR VB